Swapfiets

Een fiets met een abonnement

De fiets houdt je medewerkers blij, fit en uit de file. Fijn natuurlijk, maar wat als je het snel wilt regelen en voor een flexibele periode? Dan kan Swapfiets je helpen. Een abonnement op Swapfiets kun je volledig afstemmen op je behoefte. Zo kun je elke werknemer een eigen fiets geven, of ze gebruik laten maken van poolfietsen.
Je betaalt een vast bedrag per maand en het contract is maandelijks opzegbaar.

Ook voor maar één fiets
Swapfiets for Business is al beschikbaar vanaf één fiets. Wil je een pool van fietsen voor je werknemers? Dat kan tot maximaal tien fietsen. Medewerkersfietsen hebben geen maximum.Fiets kapot?
Geen punt. Werknemers kunnen zelf een afspraak maken. Swapfiets repareert de fiets binnen 48 uur thuis, op kantoor, of waar dan ook binnen de stad. Of ze leveren dezelfde dag nog service in onze winkel binnen openingstijden. Niet te repareren? Dan swappen ze de fiets voor een werkend exemplaar.

Fiscaal aantrekkelijk
Swapfiets is ook nog eens fiscaal aantrekkelijk. Sinds 1 januari 2020 is er een nieuwe wetgeving, waarbij een gunstige bijtelling van 7% wordt gerekend voor (privé)gebruik van een werknemersfiets. De bijtelling voor een Swapfiets van de zaak kan vergeleken worden met de bijtelling voor een auto van de zaak.
Een andere optie is om de Swapfiets te laten vallen onder de werkkostenregeling (WKR). Hiermee kun je als werkgever onbelast vergoedingen aan je werknemers geven, waaronder een fiets.

Swapfiets for business: de fiets die klaarstaat voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons op