De flexibiliteit van auto huren

Wat als we straks weer ‘’gewoon’’ naar ons werk gaan, maar voorlopig nog anderhalve meter afstand moeten houden? Hoe kun je als goed werkgever inspelen op deze veranderende samenleving? En de veranderende reisbehoeften van de OV reiziger? Welke alternatieven in mobiliteit kunnen worden aangeboden?

Leasecontracten met looptijden tot wel zes jaar zorgen voor ondernemers voor even zo lange maandelijkse kosten en verplichtingen. Een kostbare last in het budget en tevens risicovol. Wellicht gaan de zaken nu goed, maar hoe is dat over een paar maanden, een jaar, of zelfs nog langer?
Dat het er plots heel anders uit kan zien ondervinden we in Nederland momenteel aan den lijve en de financiële gevolgen voor (MKB-)bedrijven zijn nog niet te overzien. Juist op dit moment bewijst een flexibele huurauto zijn waarde.Huren, zekerheid in onzekere tijden
In veel gevallen wordt bij de samenstelling van het wagenpark niet gedacht aan het huren van een auto. Terwijl een huurauto juist met de behoefte van je bedrijf én medewerker(s) meegroeit, ‘een flexibele schil’. Een huurauto is meteen beschikbaar en kan op ieder moment weer worden ingeleverd. Daarbij maakt het niet uit of je hem slechts voor een dag, week of jaar huurt. Bij Euromobil zit je niet vast aan langlopende contracten en kun je de auto op ieder moment inleveren of omruilen/wisselen zonder extra kosten.

Wat is Euromobil Nederland eigenlijk?
Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 11.000 auto's is Euromobil als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte.

Daarnaast beschikken ze binnen de verhuurvloot over 1.700 solide Volkswagen Bedrijfswagens. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden voertuigen van recente datum. En met een fijnmazig netwerk van zakelijke Euromobil-partners is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
Zo kunnen ze scherpe tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Je huurt bijvoorbeeld al een representatieve Volkswagen Polo voor € 510 euro per maand, Dat is slechts € 17 euro per dag. Inclusief airco. 
Voor een Volkswagen Up ligt dit tarief zelfs nog lager, op ruim € 12 euro per dag. (Dit tarief is gebaseerd op het zakelijke maandtarief. Exclusief 21% btw. Benzine modellen 100 km vrij per dag / 3.000 per maand.)Kwalitatief hoogstaande dienstverlening
Ook kun je bij alle Euromobil- vestigingen rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Zo is er:

  • Standaard airco in elke huurauto
  • Kosteloze haal- en brengservice
  • Merk en model garantie; je krijgt de auto die je kiest
  • 30 minuten voor aflevering krijg je een bericht


Grondig gereinigd

De gezondheid van onze klanten, al haar berijders en onze medewerkers staat voorop. Daarom worden huurauto’s bij binnenkomst, zoals gewoon, direct gereinigd volgens onze standaard procedure.
Bij het reinigen van huurauto’s wordt extra aandacht besteed aan oppervlakken zoals; deurgrepen, veiligheidsgordel, stuurwiel, versnellingspook, handrem, spiegelverstelling, raambediening en andere knoppen in het dashboard.
Onze collega’s dragen wegwerphandschoenen en gebruiken desinfecterende middelen bij het reinigen, voorrijden en klaarzetten van de huurauto’s.