Shuttel

Het zakelijke mobiliteitsplatform

De auto is nog steeds erg populair. Maar het is uiteraard niet de enige oplossing voor de huidige, veelomvattende mobiliteitsbehoefte in de zakelijke markt. In samenwerking met onder meer Shuttel kunnen wij jouw bedrijf helpen met het vinden van de juiste mobiliteit voor iedere business en ieder individu.

Shuttel Kaart
Shuttel heeft dé flexibele alles-in-een-mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer; trein, bus, tram, metro, (deel)auto, taxi en/of fiets en inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Want je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn. Met de Shuttel-kaart voorziet de werkgever haar medewerkers van vrijheid om te kiezen voor de voor hen beste, snelste, schoonste, prettigste en/of goedkoopste wijze van vervoer. En dit alles volgens de gewenste regels en budget.

Shuttel App
Met de Shuttel App heb je als werknemer toegang tot je eigen portal, maar kun je ook eenvoudig je transacties administreren. Daarnaast is het mogelijk om met de Shuttel app je reis (multimodaal) te plannen met de reisplanner. Tevens is het mogelijk om je gemaakte ritten automatisch te registreren middels de GPS tracker.

Shuttel portal
Elke medewerker beschikt over een persoonlijk Shuttel portal. Hiermee heeft de medewerker inzicht in alle transacties, de bijbehorende kosten en de actuele status van het mobiliteitsbudget. Als werkgever heb je ook de beschikking over het Shuttel portal waarmee inzicht wordt verkregen in alle zakelijke en woon-werk transacties van de medewerkers.

Shuttel Manager
Met Shuttel Manager wordt de administratieve flow volledig geautomatiseerd door bijvoorbeeld een rechtstreekse koppeling met het HR-systeem of de financiële administratie. Shuttel Manager zorgt ervoor dat je als werkgever je medewerkers keuzevrijheid kunt bieden op het gebied van mobiliteit en dat de administratieve last juist afneemt.Mobiliteit 2.0
Kortom; met Shuttel wordt een eventueel mobiliteitsbudget zo kosten-optimaal, duurzaam en flexibel mogelijk ingezet. Shuttel vereenvoudigt het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel! De reisadministratie wordt feilloos online bijgehouden en geadministreerd richting de systemen inclusief verwijzing naar juiste projecten en kostenplaatsen. En wanneer het is toegestaan dat de werknemer ook privé reist met de Shuttel kaart kunnen de reiskosten rechtstreeks bij hem of haar worden geïncasseerd. Dit resulteert in minder administratie en kosten. Shuttel is de strategische partner om de transitie te maken van traditionele lease naar multimodale mobiliteit.

Met Shuttel biedt de werkgever mobiliteit 2.0 aan haar medewerkers en ervaart men ook zelf de vele voordelen!

Neem contact met ons op