MIND

Realtime inzicht in je wagenpark

De weg naar slimme mobiliteit wordt toegankelijk via MIND. Via mobiele applicaties en portals worden onder meer voertuiggegevens en rijgedrag realtime inzichtelijk gemaakt voor berijders, fleetowners, leasemaatschappijen en dealers. In veel nieuwe modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA wordt standaard een MIND-smartbox ingebouwd, maar ook andere merken kunnen worden voorzien van deze smartbox.

Fleet Portal
Van brandstofverbruik tot locatie. Van storingen tot onderhoud. Met de MIND Fleet Portal heb je als fleetowner op elk moment volledig en realtime inzicht. Ook voor de bestuurders is er een handige app.

Digitale rittenregistratie
De kilometerstanden zijn 100% nauwkeurig. Daarmee voldoe je, zonder correctieritten, aan de eisen van de belastingdienst. Bestuurders kunnen via rittenregistratie in de app zelf onderscheid maken tussen zakelijk-, privé- of woon-werkverkeer.

Het nieuwe rijden.
Met MIND verandert zuiniger rijden van een wens naar een gezonde competitie. Gebaseerd op acceleratie, remgedrag en snelheid krijgt elke bestuurder een score. Je kunt bestuurders vergelijken en aanmoedigen om zuiniger te rijden en zo brandstof te besparen. MIND resulteert in berijders die bewuster en zuiniger rijden dankzij transparantie.Pro-actief onderhoud
Van de APK’s en onderhoudsintervallen tot inzicht in storingen zoals lage accuspanning en motoroliedruk, MIND geeft zowel jou als berijder of als fleetowner, alsmede je voorkeursdealer inzicht in de staat van het wagenpark. Zo kan een dealer ook direct zien wat er mis is met een voertuig en weet hij welke onderdelen en monteurs er nodig zijn om het voertuig te repareren. Op deze manier kunnen afspraken efficiënter worden gepland en kunnen daarmee berijders, fleetowners en leasemaatschappijen worden ontzorgd. Met als gevolg: minder onverwacht onderhoud en minder stilstand.
Als er meerdere bestuurders gebruikmaken van een voertuig is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een tag of een ID reader, om de bestuurder te identificeren. Ze kunnen dus zonder probleem wisselen van auto.

Veiliger op weg 
Een smart fleet is voordeliger én veiliger. Bij veel voorkomende fouten, zoals het vergeten van het op slot doen van deuren of een vergeten handrem, krijgt de bestuurder direct een signaal. Handig, bijvoorbeeld in het geval van diefstal.

Locatie en navigatie
Met de locatie- en navigatie functies vinden bestuurders makkelijk hun weg. En weten ze altijd waar ze geparkeerd hebben. Altijd handig, vooral in grote steden.
De portals, voor de fleetowner, worden volledig naar wens ingericht. Je kunt kiezen voor het meest uitgebreide abonnement waarbij je een compleet inzicht krijgt in storingen en onderhoud, locatie van de voertuigen, rittenregistratie, track-and-trace, brandstofbesparing, rijstijl per voertuig en fleetmanagementrapportages. Maar u kunt ook kiezen voor specifieke delen of combinaties hiervan.

Lagere kosten en minder CO2
Door meer inzicht in het wagenpark kun je met MIND tot 14% besparen op kosten. Zo verdien je al in een aantal jaar de investering terug. Het verkleinen van de CO2 -footprint draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op