Greenwheels

Ook deelauto's voor zakelijke mobiliteit

Werknemers reizen steeds flexibeler. Ze zitten niet meer elke dag in de auto maar willen juist kunnen afwisselen tussen de auto, trein en fiets. Verduurzaming en beperkte plek in de stad betekent dat je aan elke reis die je maakt andere eisen stelt. Oplossingen zoals Greenwheels kunnen je bedrijf helpen om slimmer gehoor te geven aan deze nieuwe behoefte aan flexibiliteit. Daarmee bespaar je ook nog eens kosten én ben je duurzaam bezig.

Greenwheels: auto's delen
Met 25 jaar ervaring is Greenwheels niet alleen een betrouwbare oplossing voor consumenten. Organisaties zoals de Rijksoverheid en uitzendbureau Aethon vertrouwen op de ontzorging die Greenwheels biedt. De producten die Greenwheels aanbiedt bestaan uit: gebruik maken van de ruim 1850 auto’s door heel Nederland, deelauto’s exclusief voor je bedrijf of een combinatie van beide oplossingen.

De voordelen?

  • Voordelig ontzorgt: je ontvangt 1 factuur en hebt er verder geen omkijken naar
  • Niet via kantoor hoeven voor een poolauto maar direct vanuit huis naar een klantafspraak
  • Je werknemers kunnen zelf hun ritten inplannen, ze hoeven alleen de Greenwheels app te installeren
  • Liever een eigen deelauto? Greenwheels kan elke auto deelbaar maken, ook je huidige vloot.

Een Greenwheels abonnement is elke maand opzegbaar.
Hoe werkt het?
Een Greenwheels-auto is door de werknemer makkelijk te reserveren en te openen via de Greenwheels-app. Sleutel en tankpas bevinden zich in het voertuig en de gebruikskosten van de deelauto’s worden door Greenwheels inzichtelijk gemaakt door middel van één verzamelfactuur voor de werkgever. Ook het beheer van de auto’s wordt volledig door Greenwheels verzorgd. Dit betekent geen zorgen over schoonmaak, onderhoud en schadeafhandeling. De auto wordt zelf op locatie gewassen met biologische afbreekbare schoonmaakmiddelen om maximaal inzetbaar te zijn voor medewerkers. Al met al zeer efficiënt en geen gedoe meer met gedeelde agenda’s, sleutels bij de receptie of het declareren van zakelijke kilometers voor het gebruik van privéauto’s.

Neem contact met ons op