DOCKR

Zero emissie vloot met logistieke voertuigen

DOCKR biedt duurzame zero emissie logistieke voertuigen voor de last mile. Handig voor ondernemers die vaak in de binnenstad moeten zijn. Milieuzones en parkeerproblemen zijn verleden tijd en je draagt met DOCKR je steentje bij aan een groenere stad. DOCKR is een full service concept met flexibele looptijden om eenvoudig op- en af te schalen. Het abonnement is inclusief service en onderhoud en maandelijks opzegbaar. 

Zo werkt DOCKR
DOCKR biedt een compleet scala aan voertuigcategorieën waardoor je een compacter voertuig kunt kiezen om gemakkelijker door de stad te manoeuvreren en een parkeerplek te vinden. Door dit flexibel, in maandabonnement, aan te bieden kun je vrijwel risicoloos proberen of de overstap naar bijvoorbeeld elektrische cargo bakfietsen bij jouw bedrijf past.Een duurzaam en divers aanbod
DOCKR is merk- en voertuig onafhankelijk. Hierdoor kan optimaal invulling worden gegeven aan de beste oplossing. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een mix van voertuigen in te zetten; van delivery e-bike tot elektrische auto en van bakfiets tot Seval. DOCKR is ook continue bezig om alternatieven te onderzoeken, dus als ondernemer kan je meegroeien met het aanbod. 

Zero emissie: Alles volledig elektrisch
Alle DOCKR-voertuigen zijn volledig elektrisch. Zo daalt de CO2-uitstoot van (dit deel van) je vloot direct naar het nulpunt! Heb je nog vragen over de actieradius van de verschillende mogelijkheden, of de beschikbaarheid van laadpalen of laadpassen? Graag adviseren we je over de beste oplossing en ontzorgen we met alle benodigde laadoplossingen.De nieuwe foambox
De splinternieuwe foambox is het eerste volledig zelf ontwikkelde product van DOCKR. Het geheim: het team ontdekte dat foam van reddingsboten bij boorplatforms precies de goede eigenschappen had. Zo hard en zacht te maken als je wilt, stevig tot en met. Aan de voorkant, links en rechts, zitten de crash zones en moet de bak zacht zijn. Daar kan impact ontstaan als het moet. En aan de zijkant is hij hard, voor de stabiliteit. Een robuuste fiets voor intensief gebruik. Plus: het foam isoleert als de beste, cruciaal voor bijvoorbeeld medicijnen of voedsel, en is flexibel. Dus geen hoekige (en kwetsbare) flightcase of aluminium bak meer, maar een box die bijna organisch met de fiets is vergroeid. Van 14 kilo, dus lichter dan z’n voorgangers, die twee kilo meer wegen. Aan volume, vereiste nummer een, is niets ingeleverd. Het eerste model, Large, telt 450 liter, Extra Large 600 liter.

Neem contact met ons op