Business Center

Het lokale gezicht

Het Business Center is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Advies op alle mobiliteitsvraagstukken staat hierbij centraal. De kracht van deze formule is de integratie en het bundelen van alle merken en diensten van het dealerbedrijf en deze vanuit één zakelijk team in de markt te zetten.

De klein- en grootzakelijke klant kan bij het Business Center terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken. Denk daarbij aan vraagstukken over kostenreductie, flexibiliteit, fiscaliteiten, elektrificatie, onderhoud en nieuwe mobiliteit. Meedenken, helderheid verschaffen en de klant voorzien van de juiste mobiliteitsoplossing en de daaraan gekoppelde service bieden, zijn kernpunten in de Business Center aanpak.

Het lokale gezicht
Het Business Center doet graag zaken in en rondom de regio. Ze zijn een toevoeging aan de regio, waar de mensen trots zijn om te werken voor het Business Center en de klanten zich een graag geziene gast voelen. Die kernwaarden uiten zich ook in de authentieke manier van zakendoen, met transparante oplossingen, voorwaarden, prijzen en leaseproducten. 

Het Business Center is hét gezicht in de regio voor onder andere Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Zij kennen de producten als geen ander en het onderhoud vindt altijd bij de officiële merkdealer plaats.

Eén aanspreekpunt
Klanten van het Business Center kiezen in eerste instantie voor vertrouwd, bereikbaar en persoonlijk zaken doen. Een stabiel team met vaste aanspreekpunten. Poten in de klei, mouwen opgestroopt - dat past bij het Business Center.Flexibiliteit
Of je nu op zoek bent naar je allereerste leaseauto, of de volgende uitbreiding van je mobiliteitsvloot, iedereen is belangrijk. De Business Centers bieden alle diensten onder één dak en via hun eigen verhuurafdeling (onderdeel van het Euromobil netwerk) bieden ze flexibele aanvullende oplossingen, zodat ze ervoor zorgen dat geen enkele ondernemer, groot of klein, ooit stil komt te staan.

Van mobiliteitspas tot wagenpark, maatwerk is de standaard
De Business Centers mogen ondernemers helpen bij hun investering in mobiliteit en hen adviseren in thema's als kostenreductie, flexibiliteit en elektrificatie. Ze leveren meer dan alleen auto’s. Met concepten als Shuttel en LEASE A BIKE bouwen zij samen aan de mobiliteit van de toekomst. Iedere klantwens is even belangrijk en vraagt om flexibiliteit. Daarom leveren de Business Centers alleen maatpakken, zowel in aanbod als in mobiliteitsvorm. 

Wil je een handig overzicht van alle mogelijheden?

Overzicht mobiliteits oplossingen
Download

Neem contact met ons op